Banner Advertiser

Friday, December 20, 2019

[mukto-mona] Dit is hoe loverboys toeslaan via Instagram"Het kan iedereen overkomen"

Dit is hoe loverboys slachtoffers ronselen via Instagram
Besef, in Nederland zijn loverboys en -girls actief die jongeren via Instagram en Snapchat dwingen om de prostitutie in te gaan. En dat lukt soms al binnen een paar uur, want alleen al met een naaktfoto kunnen slachtoffers gechanteerd worden. Tijdens 3FM Serious Request wordt dit jaar geld opgehaald voor slachtoffers van mensenhandel en daarom dook FunX in de donkere wereld van loverboys, naaktfoto's en seksuele uitbuiting. ''Hij verkrachtte mij met vrienden van hem en met het filmpje chanteerde hij mij.''
FunX Strijders in de keuken: wie is het beste met kip?
Na drie nederlagen is het tijd voor de dames van FunX Strijders om keihard terug te komen. Misschien dat de kookopdracht uit de vierde aflevering ze punten oplevert. Welk team maakt de lekkerste maaltijd met kip? Nixon heeft ervaring als chefkok, dus het zal niet makkelijk worden...
Tessel (21): "Voor ik het wist, zat ik in een gewelddadige relatie"
Gewelddadige relaties komen vaker voor dan je misschien denkt: één op de twee Nederlanders kent iemand die te maken heeft gehad met partnergeweld. Dat kan fysiek zijn, maar ook psychisch of economisch. De 21-jarige Tessel zat in zo'n gewelddadige relatie. "Ik zag mezelf helemaal niet als iemand die dat zou 'toelaten'." 
Bollebof doneert opbrengsten single aan kinderziekenhuis
Bollebof beleefde bij de geboorte van zijn dochter angstige momenten. Ze werd te vroeg geboren en kreeg niet genoeg zuurstof. Aan Fernando vertelt hij daarna besloten te hebben om de opbrengsten van zijn nieuwe track Universe te doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.
Begin je weekend met nieuwe muziek van Hef en Mula B
Hef laat zich op zijn nieuwe album Tranen van zijn gevoelige kant zien. Hij rapt over het zware jaar dat hij achter de rug heeft en de tranen die hij daarom gelaten heeft. Hij is niet de enige die met nieuwe muziek komt. Ook Mula B, Zefanio en Ronnie Flex hebben tunes gedropt. Je vindt alle nieuwe releases terug in de FunX Fresh-playlist op Spotify.
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat


__._,_.___

Posted by: "FunX Update" <nieuwsbrief@funx.dmd.omroep..nl>


****************************************************
Mukto Mona plans for a Grand Darwin Day Celebration: 
Call For Articles:

http://mukto-mona.com/wordpress/?p=68

http://mukto-mona.com/banga_blog/?p=585

****************************************************

VISIT MUKTO-MONA WEB-SITE : http://www.mukto-mona.com/

****************************************************

"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it".
               -Beatrice Hall [pseudonym: S.G. Tallentyre], 190

__,_._,___